Der findes et par nemme ting du kan gøre for at få liv i forholdet igen!

I et forhold, er det ikke altid røde roser og lækker sex. Det kan faktisk også være det modsatte.

Spørgsmålet er nok alt i alt hvad det modsatte er. Uanset hvad det så end må være, så kan det være du skal få det lavet om. Det gælder nemlig om at bruge lidt tid på sit forhold. Det gælder for begge parter. Man skal nogen gange tænke lidt tilbage i tiden. Tænke på de ting der gjorde forholdet hot i starten. Der var naturligvis den naturlige spænding af at tingene var nye. Men ud over det, så gik både du og din partner i mere forførende tøj. Han klædte sig uden tvivl mere i skjorte og andet pænt. Det samme gælder hende, her var der nok altid noget frækt lingeri på kroppen og sikkert en del kortere kjoler. 

Hvis i nu er landet i jogging tøj, så giver det nærmest sig selv at han bruger mere tid med sine alufælge og hun syntes det er mere underholdene at strikke sokker. Ergo er det nok nu at man burde hanke lidt op i tingene og prøve en anden strategi. Det er jo trods alt en del sjovere at kisse misse end og bo i hver sin ende af huset. 

Prøv noget nyt og se om ikke det gør glæderne til flammer.

Det kan være man blot skal tilbage til de gode gamle dage. Her hvor man gjorde lidt mere ud af sig selv. Noget frækt undertøj som elegante blonder og stay-up strømper er altid en vinder. Det kan også være i skal over i noget lidt mere eksperimentel. Hvis ikke i allerede er det naturligvis. Det at prøve at trække noget sexlegetøj ind i sexlivet kan være det der skal til. Det kan være man skal starte med en almindelig vibrator, det kan også være i skal ud i noget mere par relateret. Det at bruge noget tilbehør kan gøre det sjovere, frækkere og give et langt bedre sexliv.