Den bedste overraskelse, der gjorde min ferie bedre

Det var en tirsdag morgen. Min alarm ringede. Klokken var 6, og jeg begyndte at gøre mig klar til skole. Jeg skulle møde klokken 8. Jeg begyndte roligt at tage mit tøj på. Så gik jeg ned til min familie, og spiste noget morgenmad. Min mor havde lavet pandekager i dag. Det så ud til at være en god dag indtil videre. Det også den sidste skoledag, inden jeg skulle starte på gymnasiet. Men det var ikke det der fyldte mine tanker mest. Det var nemlig at det var sidste dagen inden sommerferien startede. Jeg havde virkelig glædet mig til sommerferien. Efter morgenmaden, gik jeg ud på toilettet for at børste mine tænder. Så tog jeg min taske, og begyndte at gå ud ad døren. Klokken var omkring 7:20, og det kunne nogle gange tage mig op til en time at komme i skole. Men det var virkelig hvis toget var forsinket. I skolen kunne jeg slet ikke koncentrere mig, Jeg kunne kun tænke på at komme hjem og holde en lang ferie. Jeg ville spørge mine forældre senere om vi ikke kunne tage ud og rejse i ferien. Der gik flere timer, og jeg sad bare og kedet mig i skolen. Så blev klokken endelig 13:30. Jeg fik endelig fri. Jeg skyndte mig bare hjem. Begge mine forældre var allerede hjemme så det var et godt tidspunkt at snakke om, om vi kunne tage ud og rejse. Jeg spurgte dem, og de nævnte at de allerede havde planlagt en rejse. Det havde jeg slet ikke forventet. Det var åbenbart en overraskelse. Jeg overhørte min mor, fortælle sin veninde i telefonen, hvordan hun havde fået et godt lån fra Letfinans.dk, som gjorde at vi havde nok penge til rejse, og ved siden af. Det er også sjældent mine forældre bruger så mange penge, så det giver mening at de har fået taget et lån.